Om mig

Jag är en kreativ och driven tjej som bor i centrala Göteborg sedan nio år tillbaka. Jag är inte uppvuxen här utan bodde mina första 15 år i Borås. Har även bott ett par år i Varberg och så pluggade jag på Tekniska högskolan i Jönköping i 3 år, men Göteborg känns som mitt hem och att det är här jag skall stanna. 

Jag är målinriktad, framåt, nyfiken och ambitiös. En väldigt bra kombination om jag får säga det själv. Jag har även viljan att hela tiden utvecklas och lära mig mer. Har sedan jag var 3-4 år vetat vad jag har velat jobba med och det är det jag gör idag dvs. marknadsföring, reklam och foto.

Kontakt
rebecca @ rebeccacarlgren.se

Om mig

Jag är en kreativ och driven tjej som bor i centrala Göteborg sedan nio år tillbaka. Jag är inte uppvuxen här utan bodde mina första 15 år i Borås. Har även bott ett par år i Varberg och så pluggade jag på Tekniska högskolan i Jönköping i 3 år, men Göteborg känns som mitt hem och att det är här jag skall stanna. 

Jag är målinriktad, framåt, nyfiken och ambitiös. En väldigt bra kombination om jag får säga det själv. Jag har även viljan att hela tiden utvecklas och lära mig mer. Har sedan jag var 3-4 år vetat vad jag har velat jobba med och det är det jag gör idag dvs. marknadsföring, reklam och foto.

Kontakt
rebecca @ rebeccacarlgren.se