Innehållsproduktion

År 2019 hade 98% av svenska hem tillgång till internet hemma. 95% av landets befolkning använder internet och 91% användr internet dagligen. Att synas  på internet genom digital annonsering ger dig möjligheterna att nå ut till kunder du troligtvis inte hade träffat fysiskt.

Innehållsproduktion
för Annonsering i våra
vanligaste sociala medier

Kanske är ni fullt medvetna om att er verksamhet hade gjort sig bra i digital annonsering. Ni kanske till och med har provat men insåg ni behöver lite bättre annonseringsmaterial i form av foto eller video. 

Jag kan hjälpa er att fotografera er verksamhet så att ni får personliga och anpassade foton för just er. Jag kan även hjälpa er med enklare videor. Allt material levereras i hög kvalité och foton levereras i de tre vanligaste annonsformaten.

Kontakta mig

Annonserar ni dag?

Om ja, var annonserar ni idag?

Vi är intresserade av att boka

2 + 13 =

Berätta gärna om er verksamhet

Roligt att du är intresserad av att få hjälp att av mina tjänster. Använd formuläret här intill för att kontakta mig och boka en kampanj. 

Berätta gärna lite om er verksamhet, hur ni jobbar med marknadsföring idag och vad ni har för förväntningar på ert bokade jobb, då kan jag lättare återkoppla till er med information om hur vi går vidare utifrån er verksamhet. 

fotOGRAFI

Locka nya kunder till din verksamhet, håll steget före konkurrenterna och öka omsättningen. Hur vill du visa upp din verksamhet? 

Video

Instagram är en snabbt växande kanal och annonsering här är en snabbt växande källa till både leads och ökad försäljning. Med affärsmål i grunden sätter vi en plan för eran betalda synlighet på Instagram.