instagram-annonsering

År 2019 hade 98% av svenska hem tillgång till internet hemma. 95% av landets befolkning använder internet och 91% användr internet dagligen. Att synas  på internet genom digital annonsering ger dig möjligheterna att nå ut till kunder du troligtvis inte hade träffat fysiskt.

Att annonsera på instagram

Annonsering på Instagram passar er med visuellt attraktiva produkter (eller tjänster som presenteras i ett tydligt visuellt bildspråk).

Instagram används av personer världen över men självklart kan man målgruppsanpassa vad som är relevant för er verksamhet.

Kontakta mig

Annonserar ni dag?

Om ja, var annonserar ni idag?

Vi är intresserade av att boka

7 + 2 =

Berätta gärna om er verksamhet

Roligt att du är intresserad av att få hjälp att av mina tjänster. Använd formuläret här intill för att kontakta mig och boka en kampanj. 

Berätta gärna lite om er verksamhet, hur ni jobbar med marknadsföring idag och vad ni har för förväntningar på ert bokade jobb, då kan jag lättare återkoppla till er med information om hur vi går vidare utifrån er verksamhet. 

Facebook

Locka nya kunder till din verksamhet, håll steget före konkurrenterna och öka omsättningen. Hur vill du visa upp din verksamhet? 

LinkedIN

Genom att marknadsföring på LinkedIn har ni möjlighet att nå beslutfarrare på företag, vi annonsering på LinkedIn kan man anpassa annonserna till en specifik yrkestitel eller position på företaget.