digital annonsering

År 2019 hade 98% av svenska hem tillgång till internet hemma. 95% av landets befolkning använder internet och 91% användr internet dagligen. Att synas  på internet genom digital annonsering ger dig möjligheterna att nå ut till kunder du troligtvis inte hade träffat fysiskt.

Annonsering i våra

vanligaste sociala kanaler

Det spelar ingen roll om ni säljer tjänster eller produkter, inte heller till vem ni säljer det till. Annonsering i sociala kanaler kan hjälpa er att sprida ert varumärke och att få fler potentiella kunder.

En väldigt stor del av landets befolkning använder internet och väldigt många använder sociala medier. Därför är möjligheten att ni med digital annonsering möter många nya kunder.

Facebook

Locka nya kunder till din verksamhet, håll steget före konkurrenterna och öka omsättningen. Hur vill du visa upp din verksamhet? 

Instagram

Instagram är en snabbt växande kanal och annonsering här är en snabbt växande källa till både leads och ökad försäljning. Med affärsmål i grunden sätter vi en plan för eran betalda synlighet på Instagram.

LinkedIN

Genom att marknadsföring på LinkedIn har ni möjlighet att nå beslutfarrare på företag, vi annonsering på LinkedIn kan man anpassa annonserna till en specifik yrkestitel eller position på företaget.